Για Δρομολόγηση μπορείτε να επιλέξετε την Αφετηρία και τον Προορισμό σας είτε μέσα από το μενού Δρομολόγησης (εισάγοντας Oδό Αριθμό Πόλη) είτε απ’ ευθείας πάνω στον χάρτη κάνοντας χρήση του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού (δεξί click).
© letsGo.gr 2009. Powered by Noetron.
Δελτία Τύπου
 
07/9/2020
Για άλλη μια φορά το www.letsGO.gr πρωτοπορεί και παρουσιάζει μια μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα υπηρεσία: το Οnline Tαξίμετρο! Μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη υπηρεσία υπολογισμού του κόστους μιας διαδρομής με ταξί!
20/5/2010
Το www.letsGO.gr ανανεώθηκε και απέκτησε νέο μοντέρνο σχεδιασμό, νέες χρηστικές υπηρεσίες και πολλά νέα σημεία ενδιαφέροντος, κάνοντας τη χρήση και την πλοήγηση ακόμη πιο ευχάριστη, ακόμη πιο φιλική!...
20/2/2010
Πρόσφατα, πρόσθεσε στα Σημεία Ενδιαφέροντος κι όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας, μαζί με αναλυτικούς χάρτες κάθε πίστας. Έτσι, τώρα μπορείτε να βρείτε τη βέλτιστη διαδρομή για το Χιονοδρομικό Κέντρο που σας ενδιαφέρει με λίγα μόνα κλικ!..
27/9/2009
Ένα νέο site πλοήγησης βρίσκεται ήδη στον αέρα και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη!...
Έγραψαν για μας
 
12
 
12
Προς: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο. Απ?: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο.


close
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

Αυτή είναι η δοκιμαστική (beta) έκδοση του www.LetsGo.gr. Το site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα γεωγραφικά δεδομένα και υπηρεσίες για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες εξελίξεις.