Για Δρομολόγηση μπορείτε να επιλέξετε την Αφετηρία και τον Προορισμό σας είτε μέσα από το μενού Δρομολόγησης (εισάγοντας Oδό Αριθμό Πόλη) είτε απ’ ευθείας πάνω στον χάρτη κάνοντας χρήση του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού (δεξί click).
© letsGo.gr 2009. Powered by Noetron.
Δελτία Τύπου
27/9/2009
www.letsGO.gr Μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης!
Ένα νέο site πλοήγησης βρίσκεται ήδη στον αέρα και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη!

Πρόκειται για τη beta έκδοση του www.letsGo.gr, που βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική λειτουργία. Εντούτοις, οι δυνατότητες του είναι ήδη αρκετές:
 • Ψηφιακοί χάρτες για όλη την Ελλάδα.
 • Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης, σε επίπεδο Οδού και Αριθμού, για όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, και σε επίπεδο Οδού ή Οικισμού για τις μικρότερες.
 • Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με δυνατότητα επιλογής του τρόπου Μετακίνησης (με Αυτοκίνητο ή Πεζός) και Αποφυγή Δακτυλίου ή/και Διοδίων.
 • Σημεία Ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, δηλ. Σταθμοί Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, Προαστιακού, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Χώροι Στάθμευσης, κ.α.
και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες....

Η χρήση του site είναι πολύ απλή και φιλική. Το letsGO προσφέρει:
 • Εναλλακτικούς τρόπους zooming μέσω ειδικού εργαλείου (toolbar) πάνω δεξιά στη σελίδα, με διπλό δεξί κλικ ή τη ροδέλα του mouse.
 • Μετακίνηση του χάρτη δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω μόνο με το mouse, κρατώντας απλά πατημένο το αριστερό πλήκτρο.
 • Εκτύπωση & Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης.
 • Καθαρισμός διαδρομής και σημείων ενδιαφέροντος μ’ ένα μόνο πλήκτρο.
 • Φόρμα για να πει κανείς τη γνώμη του εύκολα και γρήγορα.
 • Συμβατότητα μ’ όλους τους γνωστούς browsers της αγοράς, κ.α.
Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης
Πληκτρολογείστε Οδό Αριθμό Πόλη, σε ελληνικά ή greeklish, και μια πινέζα του letsGO θα σας δείξει την ακριβή της θέση στον χάρτη. Αν δεν ξέρετε ή δεν έχετε δώσει επαρκή στοιχεία, το letsGo θα σας εμφανίσει όλες τις περιοχές, στις οποίες υπάρχει η διεύθυνση που αναζητάτε, για να επιλέξετε αυτή που εσείς θέλετε.

Δρομολόγηση
 • Πληκτρολογείστε Από που θέλετε να φύγετε (Αφετηρία) και Που θέλετε να πάτε (Προορισμός).
 • Επιλέξτε Πως θέλετε να μετακινηθείτε, με Αυτοκίνητο ή Πεζός (αγνοώντας μονόδρομους και σήματα κυκλοφορίας).
 • Επιλέξτε αν θέλετε ν’ Αποφύγετε τον Δακτύλιο (επειδή δεν κυκλοφορείτε στο κέντρο εκείνη την ημέρα) ή/και τα Διόδια.
 • Τέλος επιλέξτε τη συντομότερη διαδρομή βάση χρόνου ή απόστασης.
 • Το letsGO θα υπολογίσει για σας τη βέλτιστη διαδρομή και θα σας δώσει αναλυτικές Οδηγίες Δρομολόγησης.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κι ένα ενδιάμεσο σημείο, Μέσω του οποίου θέλετε να περάσετε για να πάρετε ένα φίλο ή ν’ αγοράσετε λουλούδια για μια φίλη σας...

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την Αφετηρία και τον Προορισμό σας απ’ ευθείας πάνω στον χάρτη, κάνοντας χρήση του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού (δεξί click).

Σημεία Ενδιαφέροντος
Απλά επιλέξτε τα Σημεία Ενδιαφέροντος που σας ενδιαφέρουν (Σταθμοί Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Parking, Εκκλησίες, κ.α.) και θα εμφανιστούν όλα στον χάρτη μπροστά σας. Απο-επιλέξτε τα και θα εξαφανιστούν!

Το www.letsGo.gr ελπίζει να γίνει σύντομα ο αχώριστος σύντροφός και συνοδηγός σας σ’ όλες τις αναζητήσεις και μετακινήσεις σας και να... σας δείχνει πάντα τον δρόμο!
Προς: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο. Απ?: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο.


close
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

Αυτή είναι η δοκιμαστική (beta) έκδοση του www.LetsGo.gr. Το site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα γεωγραφικά δεδομένα και υπηρεσίες για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες εξελίξεις.