Για Δρομολόγηση μπορείτε να επιλέξετε την Αφετηρία και τον Προορισμό σας είτε μέσα από το μενού Δρομολόγησης (εισάγοντας Oδό Αριθμό Πόλη) είτε απ’ ευθείας πάνω στον χάρτη κάνοντας χρήση του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού (δεξί click).
© letsGo.gr 2009. Powered by Noetron.
Δελτία Τύπου
20/2/2010
Ανακαλύψτε τα Χιονοδρομικά Κέντρα με το www.letsGΟ.gr!!!
Το www.letsGO.gr αναβαθμίζεται συνεχώς με νέα γεωγραφικά δεδομένα και νέες χρηστικές υπηρεσίες με στόχο να προσφέρει στους χρήστες του μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης!

Πρόσφατα, πρόσθεσε στα Σημεία Ενδιαφέροντος κι όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας, μαζί με αναλυτικούς χάρτες κάθε πίστας. Έτσι, τώρα μπορείτε να βρείτε τη βέλτιστη διαδρομή για το Χιονοδρομικό Κέντρο που σας ενδιαφέρει με λίγα μόνα κλικ!

Αν και ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, το www.letsGO.gr προσφέρει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, όπως:
  • Ψηφιακούς χάρτες υψηλής ανάλυσης για όλη την Ελλάδα.
  • Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης (οδός ή οικισμός), σε ελεύθερο κείμενο, στα ελληνικά ή greeklish,
  • Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες επιλογής του τρόπου μετακίνησης: Με Αυτοκίνητο ή Πεζός (αγνοώντας μονόδρομους και σήματα κυκλοφορίας), Αποφυγή Δακτυλίου ή/και των Διοδίων, Επιλογή της Συντομότερης Διαδρομής βάση χρόνου ή απόστασης, Δυνατότητα ορισμού ενός Ενδιάμεσου Σημείου (Στάσης), μέσω του οποίου θέλετε να περάσετε να πάρετε ένα φίλο ή ν’ αγοράσετε λουλούδια για μια φίλη σας...
  • Σημεία Ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, δηλ. Σταθμοί Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, Προαστιακού, Πρατήρια Βενζίνης, Χώροι Στάθμευσης, Εκκλησίες, Χιονοδρομικά Κέντρα, και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα.
  • Εκτύπωση & Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης.
  • Αυτόματη προσαρμογή (auto-resize) του site στην οθόνη του κάθε χρήστη.
Προς: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο. Απ?: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο.


close
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

Αυτή είναι η δοκιμαστική (beta) έκδοση του www.LetsGo.gr. Το site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα γεωγραφικά δεδομένα και υπηρεσίες για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες εξελίξεις.