Για Δρομολόγηση μπορείτε να επιλέξετε την Αφετηρία και τον Προορισμό σας είτε μέσα από το μενού Δρομολόγησης (εισάγοντας Oδό Αριθμό Πόλη) είτε απ’ ευθείας πάνω στον χάρτη κάνοντας χρήση του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού (δεξί click).
© letsGo.gr 2009. Powered by Noetron.
Δελτία Τύπου
20/5/2010
Το www.letsGΟ.gr ανανεώθηκε!
Το www.letsGO.gr ανανεώθηκε και απέκτησε νέο μοντέρνο σχεδιασμό, νέες χρηστικές υπηρεσίες και πολλά νέα σημεία ενδιαφέροντος, κάνοντας τη χρήση και την πλοήγηση ακόμη πιο ευχάριστη, ακόμη πιο φιλική! Το νέο minimal εικαστικό δεν αποσπά την προσοχή του χρήστη, αλλά τον αφήνει να επικεντρωθεί στο κυρίως αντικείμενο του site, που είναι ο χάρτης και οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο χρήστης του
www.letsGO.gr μπορεί με λίγα μόνο κλικ να αναζητήσει οποιαδήποτε διεύθυνση τον ενδιαφέρει, οπουδήποτε στην Ελλάδα, να βρει τη βέλτιστη διαδρομή από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, αλλά και να την εκτυπώσει ή να την στείλει όπου θέλει μέσω email. Επιπλέον, τώρα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την περιοχή του χάρτη που θα εκτυπωθεί, όπως ακριβώς αυτός θέλει, ζουμάροντας ή μετακινώντας τον χάρτη μέσα από μια διαδραστική οθόνη προεκτύπωσης (preview).

Στη νέα έκδοση του ψηφιακού χάρτη
www.letsGO.gr έχουν προστεθεί δεκάδες χιλιάδες νέα Σημεία Ενδιαφέροντος, που καλύπτουν όλες σχεδόν τις κατηγορίες που μπορεί να αναζητήσει ένας χρήστης:
  • Αγορές: Super Markets, Εμπορικά Κέντρα & Ανθοπωλεία.
  • Μεταφορές: Διόδια, Δακτύλιος, Πρατήρια Βενζίνης & Χώροι Στάθμευσης.
  • Δημόσιες Υπηρεσίες: Υπουργεία, ΚΕΠ, Εφορείες, Δημαρχεία, Νομαρχίες, ΕΛΤΑ, Αστυνομία & Πρεσβείες.
  • Συγκοινωνίες: ΟΣΕ, Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΗΣΑΠ, Μετρό, ΤΡΑΜ, Προαστιακός & ΚΤΕΛ.
  • Τουρισμός: Αξιοθέατα, Μουσεία, Camping, Χιονοδρομικά Κέντρα & Παραλίες.
  • Ψυχαγωγία: Γήπεδα, Κινηματογράφοι, Θέατρα & Εκθεσιακά Κέντρα.
  • Εκπαίδευση: ΑΕΙ, ΤΕΙ & Δημόσια Σχολεία.
  • Θρησκεία: Εκκλησίες, Μοναστήρια & Κοιμητήρια.
  • Χρήμα: Τράπεζες & ΑΤΜ.
Φυσικά, ο χάρτης του www.letsGO.gr είναι συμβατός μ’ όλους τους browsers της αγοράς και προσαρμόζεται αυτόματα (auto-resize) στην οθόνη του κάθε χρήστη. Την κατασκευή και υποστήριξη του site έχει αναλάβει η εταιρεία Noetron, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε έργα e-Government, Πληροφορικής, Διαδικτυακών Εφαρμογών και Συστημάτων GIS.
Προς: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο. Απ?: Απαιτούμενο Πεδίο Το email που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρο.


close
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.

Αυτή είναι η δοκιμαστική (beta) έκδοση του www.LetsGo.gr. Το site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα γεωγραφικά δεδομένα και υπηρεσίες για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες εξελίξεις.